Doakan Kejayaan Seluruh Umat Islam di Dunia.. #PrayForUmmah
Rabbir Yassir Wala Tu'assir Rabbi Tammim Bil Khair

Saturday, 19 November 2005

Berakhir Zaman Sekolah Petang

Assalamualaikum... arini last saya bersekolah petang di SMK Jelutong, Penang.. hurm.. lepas ni xdak la sekolah petang.. sambil termenung tengok padang sekolah dengan uniform sekolah, seluar hijau, baju putih.. masih memikirkan usia semakin meningkat.. haha.. apapun lepas ni.. ni p beli coklat banyak2 kat apek bisu.. apek bisu ni seorang peniaga yang bisu dan berketurunan cina.. kecian kan..? aku salut dia, walaupun dia wujud dengan kecacatan bisu dan dia masih boleh cari rezeki.. oh ya.,apek bisu ni wujud masa aku sekolah rendah lagi...
Padang sekolah, SMK Jelutong, Pulau Pinang


Sebenarnya padang ni just luar kelas saya ja.. so melihat masa yang berlalu dan memikirkan masa yang akan tiba.. tahun depan saya dah beralih ke form 3, PMR la pulak..


P/s : tahun depan sekolah pagi.. hahaha.. hilanglah lemak kena bangun pagi2