Doakan Kejayaan Seluruh Umat Islam di Dunia.. #PrayForUmmah
Rabbir Yassir Wala Tu'assir Rabbi Tammim Bil Khair

Saturday, 11 October 2008

SPM~ oh SPM

Peperiksaan percubaan SPM berjalan dengan baik dan jayanya..Sedar tak sedar,cepat jee masa berlalu. So far, alhamdulillah soalan semuanya boleh saya jawab dengan tenang dan dengan yakinnya walaupun jawapan tu betul ke tak.. tapi jawap je la kan...Tak ada tinggal kosong pon. hahaha.. manalah tahu tembak2 terkena ke.. hehe.. Tahun ni aku ambik 8 subjek antaranya Bahasa Malaysia, English, Matematics, Science, Sejarah, Pendidikan Islam, Perdagangan dan Prinsip Perakaunan.. yehh~ kat sini aku nak tunjuk sikit keadaan lepas jawap paper pendidikan islam masa trial aritu :)





apapun aku wish.. kita semua berjaya dalam peperangan SPM nanti..  SMK Jelutong pasti boleh :)