Doakan Kejayaan Seluruh Umat Islam di Dunia.. #PrayForUmmah
Rabbir Yassir Wala Tu'assir Rabbi Tammim Bil Khair

Sunday, 20 May 2007

Form 4 Honeymoon life with camp at form 5

Selepas keputusan PMR diumumkan pada 26 Disember 2006.. erm.. oh PMR... (tu la banyak main sgt, dah keluar result baru nak ingat) apapun aku terima ajelah result PMR aku tu.. semuanya ok tak da yang gagal.. Form 4.. aku rasa bebanyak tingkatan yang aku duduki.. form 4 la paling best.. mana tak nya.. macam2 aktiviti aku kena uruskan... haa.. meh aku nak story sikit.. sebab sekolah aku telah di jadikan sekolah angkat oleh media prima berhad (ala... yang TV3 punya tuu). Time tu memang seronok la.. dapat hadiah sagu hati dari pihak media prima (Buku, pen, t-shirt dan mcm2 lagi la) sangat bersyukur.. aktiviti pun sangat best..

Butiran kem kami yang diselia oleh majlis pelajar SMK Jelutong dan di taja oleh Media Prima Berhad..

Kawan-kawan dan guru-guru yang turut serta bersama

haha.. wall climbing.. masa nak panjat susah.. tapi memang best giler..

Wah.. terbang-terbang... salah satu permainan untuk melepasi jejaring yang dikenali spider web..

Siap lagi berbual dengan kawan aku tuh :P 

Alamak Tsunami :P

Malam Burung Hantu.. Siap berposing sebelum bermula.. hehe

Sebelum meninggalkan kem ni, kami sempat bergambar untuk kenangan manis bersama

the moment :) 


No comments:

Post a Comment