Doakan Kejayaan Seluruh Umat Islam di Dunia.. #PrayForUmmah
Rabbir Yassir Wala Tu'assir Rabbi Tammim Bil Khair

Sunday, 20 January 2013

oh darah.. >.< (Bagi trauma dengan darah, Jangan baca :P)

Assalamualaikum bloggers... hari ni just nak share sikit story aku kat korang.. tapi kalau anda tak suka darah dan kaitan dengan sewaktunya, anda di harap jangan membaca sebab aku selitkan dengan gambar aku kena hiris dengan cermin... macam kena tetak.. cer korang tengok gmbr nih..


Gambar ni aku tangkap sehari selepas kena hiris.. agak terkejut la, masa tu aku nak buka plaster.. yealah, aku tak biasa makan dengan sudu.. so terpaksa juga makan dengan sudu akhirannya.. oh yea.. lupa nak bgtahu.. ni tangan kanan... hehe

No comments:

Post a Comment